Niche Parfumerie

Je parfum is niet zomaar een geur, het vertelt jouw verhaal.

Onze niche parfums zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, zuiverheid en houdbaarheid. Op basis van jouw persoonlijkheid en je voorkeuren, en met onze ervaring ontdekken we samen de perfecte geur voor jou.
Ontdek hieronder onze merken en kom langs in onze boetiek voor een unieke ervaring.

 
national-fragrance-week-millerharris.jpg

Miller Harris

Miller Harris is een Londens huis dat kostbare botanische elementen uit de natuur op een complexe en onconventionele wijze samenbrengt. De fijnste rauwe materialen worden geselecteerd en gecombineerd, om zo tot harmonieuze geuren te komen die elegantie vermengen met het eclectische een wereldstad.

 
jusbox four.jpg

Jusbox

Jusbox brengt luxueus minimalisme uit Milaan in exclusieve lijnen van parfums. Het concept van Jusbox gaat terug op de overeenkomsten tussen parfum en muziek. Beide kunnen namelijk onbewuste en intense herinneringen en emoties oproepen. Het is ook geen toeval dat zowel muziek als parfumerie beide de taal van 'noten' en 'harmonieën' spreken.

costume nat soul.jpg

CoSTUME NATIONAL

CoSTUME NATIONAL is een Italiaans huis met Japanse invloeden. De geuren zijn geïnspireerd op drie eigenschappen: minimalistisch, chic en Rock&Roll. Italiaans vakmanschap wordt gecombineerd met de creatieve en avant-garde attitude van de metropool, wat de ziel van CoSTUME NATIONAL maakt.

 

Bekijk onze selectie geuren in de webshop →